Sunday, September 30, 2012

Birthday girl

My little girl will be 2nd tomorrow. She will face the world soon. Be good, be safe and may GOD bless u dear. Happy birthday Anis Marissa 1st oct 2012


Tuesday, September 4, 2012

1st Job

Sori blog lama x menjenguk. Jgn merajuk k. Arini baru ada kesempatan.

Sudah 3 hari sy berada di KB kerana menjadi trainer utk pekerja Bernas berkenaan dengan migrasi ke Microsoft Office 2010 under Budiman Dinamik. Dari segi payment, biasa lah org baru. Payment xde la banyak sgt tp xpe. Ini 1 permulaan. Hopefully ada lg yg menyusul.

2 hari lepas sy berkongsi ilmu berkenaan dengan Word 2010. Alhamdulillah mereka walaupun ada yg dh dekat nak pencen tp semangat belajar yg tinggi ditunjukkan dan minat yg ada menyebabkan kelas xde la boring sepanjang 2 hari. Byk soklan yg di tanya. Susah gak nak menjawabnya hehe. Harap sume dapat sedikit sebanyak ilmu yg dikongsikan.

Hari ni dihabiskan utk mentelaah Excel 2010 plak sbb nak berkongsi esok dan lusa tetapi pagi td mengambil kesempatan melawat mak mertua di Pasir Mas kerana nak amik ubat buah pinggang ngan pak mertua. Dia mahir campurkan akar2 kayu utk di rebus dan di minum airnya. Biasa lah mak mertua, dia bekalkan sedikit utk cucu2nya. Sempat beli etok kat Kasa utk snack haha.

Dlm dok mentelaah jap td, OMI call nak temp clerk sorg. Dah communicate ngan partners. Hope ni pun ok gak. Memana pun sapu je. Janji masyukkkkk heheh

Esok Excel 2010. X tau lagi camne sambutan tp students adalah yg sama ngan Word 2010. Moga meriah juga. Lepas tu on friday nak gi rantau panjang b4 balik. member kirim budu sebotol ngan nak beli mangga dlm sekilo 2 nak bawa balik.

Nx wk kita tgk camne. Hope perancangan dpt dilakukan n perjalanan lancar.

Doakan sy......
There was an error in this gadget